Autor Wątek: RKW powinna uruchomić www z rejestrem komisji wyborczych  (Przeczytany 2666 razy)

Offline Andrzej Wu

• Testerzy
  • 1nowy
  • **
  • Reputacja +0/-0
  • Województwo: Mazowieckie
RKW powinna uruchomić www z rejestrem komisji wyborczych
« dnia: Marca 13, 2015, 12:11:00 pm »
Uważam, że nieodzowne jest, aby RKW przygotowała stronę www będącą wykazem wszystkich komisji wyborczych w kraju z informacją, czy dana komisja ma już komplet mężów zaufania.

Zgłaszałem swoja kandydaturę bycia mężem zaufania dwukrotnie do koordynatorów PiS.
Nigdy nie dostałem odpowiedzi na moja propozycję bycia mężem zaufania. Nawet nie wiem, czy w mojej komisji byli mężowie zaufania w wystarczającej liczbie?

Offline ws57

• Koordynatorzy
  • znawca
  • **
  • Reputacja +1/-0
  • Województwo: Podkarpackie
Odp: RKW powinna uruchomić www z rejestrem komisji wyborczych
« Odpowiedź #1 dnia: Marca 13, 2015, 07:25:16 pm »
Andrzeju, w którym Okręgu Wyborczym ? , spróbujemy coś podziałać

Offline Dzandzar

• Administrator
  • znawca
  • Reputacja +0/-0
  • Przyszłość ma na imię Polska!
  • Województwo: Mazowieckie
Odp: RKW powinna uruchomić www z rejestrem komisji wyborczych
« Odpowiedź #2 dnia: Marca 16, 2015, 09:53:13 pm »
Uważam, że nieodzowne jest, aby RKW przygotowała stronę www będącą wykazem wszystkich komisji wyborczych w kraju z informacją, czy dana komisja ma już komplet mężów zaufania.

Zgłaszałem swoja kandydaturę bycia mężem zaufania dwukrotnie do koordynatorów PiS.
Nigdy nie dostałem odpowiedzi na moja propozycję bycia mężem zaufania. Nawet nie wiem, czy w mojej komisji byli mężowie zaufania w wystarczającej liczbie?
Równie dobrze RKW mógłby zrobić mapę, gdzie POPSuL może zrobić przekręty, bo RKW nie będzie miał tam ludzi...

Zostawmy organizatorom RKW organizację, a sami zaoferujmy swoją pomoc, energię i czas.

Style:3: index (default), Display (default), GenericControls (default).
Pod-szablony:8: init, html_above, body_above, sachat_above, main, sachat_below, body_below, html_below.
Pliki językowe:7: SPortal.english (default), SPortal.polish-utf8 (default), SPortal.english (default), index+Modifications.english (default), index+Modifications.polish-utf8 (default), 2sichat.english (default), 2sichat.polish-utf8 (default).
Arkusze stylów:1: portal (default).
Uwzględnione pliki:23 - 645KB. (pokaż)
Użycia cache:11: 0.00118s dla 16185 bajtów (pokaż)
Użytych zapytań: 20.

[Pokaż zapytania]