Autor Wątek: Poparcie dla Prezydenta Andrzeja Dudy i Rządu Beaty Szydło - Wrocław  (Przeczytany 6426 razy)

Offline Jarek Wojtowski

• 1nowy
  • *
  • Reputacja +0/-0
  • Województwo: Dolnośląskie
Witam bardzo serdecznie wszystkich członków tego forum. Jestem póki co tylko wiernym fanem RKW, co niestety wynika z mojej osobistej sytuacji, ale chciałbym się w końcu włączyć, w miarę możliwości, w popieranie i obronę dobrych zmian w naszej kochanej Ojczyźnie.
Niestety nie jestem wstanie dotrzeć do Warszawy, ale bardzo chętnie wyraziłbym swoje poparcie we Wrocławiu.
W związku z tym mam pytanie do członków tego forum: czy są już może osoby, które zajęły się organizacją takiej manifestacji? A jeśli tak, to gdzie szukać informacji, z kim się kontaktować?

Pozdrawiam bardzo serdecznie :)

Offline Daria147

• 1nowy
  • *
  • Reputacja +0/-0
  • Województwo: Pomorskie
Odp: Poparcie dla Prezydenta Andrzeja Dudy i Rządu Beaty Szydło - Wrocław
« Odpowiedź #1 dnia: Marca 20, 2018, 01:08:21 pm »
Znajdź koordynatora do praw PiS i się dołącz moherowymi beretami :D

Style:3: index (default), Display (default), GenericControls (default).
Pod-szablony:8: init, html_above, body_above, sachat_above, main, sachat_below, body_below, html_below.
Pliki językowe:7: SPortal.english (default), SPortal.polish-utf8 (default), SPortal.english (default), index+Modifications.english (default), index+Modifications.polish-utf8 (default), 2sichat.english (default), 2sichat.polish-utf8 (default).
Arkusze stylów:1: portal (default).
Uwzględnione pliki:20 - 591KB. (pokaż)
Użycia cache:9: 0.00063s dla 14390 bajtów (pokaż)
Użytych zapytań: 16.

[Pokaż zapytania]