Autor Wątek: Trwa nabór do Obwodowych Komisji Wyborczych  (Przeczytany 4213 razy)

Offline ws57

• Koordynatorzy
  • znawca
  • **
  • Reputacja +1/-0
  • Województwo: Podkarpackie
Trwa nabór do Obwodowych Komisji Wyborczych
« dnia: Marca 06, 2015, 07:02:29 pm »
Osoby chcące wejść w skład Obwodowych Komisji Wyborczych proszone są o kontakt pod numerami telefonów:

Dolnośląskie, Opolskie, Śląskie 794 682 604;
Kujawsko-Pomorskie, Pomorskie, Zachodniopomorskie 534 750 391;
Lubelskie, Łódzkie, Mazowieckie, Podlaskie 731 074 304;
Lubuskie, Wielkopolskie 797 355 240, 693 713 415;
Warmińsko-Mazurskie 662 042 204;
Małopolskie, Podkarpackie, Świętokrzyskie 794 682 605;

Offline Andrzej Wu

• Testerzy
  • 1nowy
  • **
  • Reputacja +0/-0
  • Województwo: Mazowieckie
Odp: Trwa nabór do Obwodowych Komisji Wyborczych
« Odpowiedź #1 dnia: Marca 13, 2015, 12:13:49 pm »
Czy będzie uruchomiony wykaz www z komisjami wyborczymi z informacją o stanie obsadzenia poszczególnych komisji?

Offline Dzandzar

• Administrator
  • znawca
  • Reputacja +0/-0
  • Przyszłość ma na imię Polska!
  • Województwo: Mazowieckie
« Odpowiedź #2 dnia: Marca 16, 2015, 10:04:18 pm »
Czy będzie uruchomiony wykaz www z komisjami wyborczymi z informacją o stanie obsadzenia poszczególnych komisji?
Z tego, co do mnie dotarło, przydziałem do komisji zajmie się RKW. Każdy pozna swoją lokację w odpowiednim terminie.

Informowanie złodzieja, gdzie dzisiaj w nocy nie będzie dyżuru ochroniarzy, nie jest najlepszym pomysłem :)

Offline Łukasz

• Mąż Zaufania/ Członek Komisji
  • 1nowy
  • **
  • Reputacja +0/-0
  • Województwo: Małopolskie
« Odpowiedź #3 dnia: Kwietnia 12, 2015, 07:29:43 pm »
Dodzwonić się to chyba graniczy z cudem. Jak inaczej można zostać członkiem komisji? Komu wysłać zgłoszenie?

Offline mates

• Mąż Zaufania/ Członek Komisji
  • bywalec
  • **
  • Reputacja +0/-0
  • Województwo: Dolnośląskie
« Odpowiedź #4 dnia: Kwietnia 12, 2015, 09:14:40 pm »
Zapowiada się jakaś klapa. Kontaktowałem się z osobą wskazaną jako pełnomocnik Kukiza i Brauna na Śląsk i otrzymałem informację, że nie ma pełnomocnictw. Został tydzień, a jak tak dalej pójdzie to zamiast pięciu osób w komisji RKW będzie miała jedną, a resztę wybierze gmina.
W samym Bytomiu mamy 80 OKW, więc RKW powinna mieć w nich min. 300 osób.

Powinniśmy wysłać podpisaną deklarację pocztą, a zadaniem dla pełnomocników jest dopisanie nr OKW i nazwy komitetu.
« Ostatnia zmiana: Kwietnia 12, 2015, 09:18:18 pm wysłana przez mates »

Offline Arek299

• SEJM RKW
  • bywalec
  • Reputacja +0/-0
  • Województwo: Łódzkie
« Odpowiedź #5 dnia: Kwietnia 12, 2015, 09:31:27 pm »

Spokojnie, oprócz RKW działają też komitety wyborcze, które w pierwszym rzędzie obsadzają swoich ludzi- gminy nie będą miały dużo do obsadzania.
Kukiz i Braun mają duży chaos, ich pełnomocnicy są słabo przygotowani i poinformowani (ogólny obraz). Trzeba walczyć do ostatniego dnia.
Natomiast mężów zaufania oraz ludzi do mobilnych grup można rekrutować do samych wyborów, więc cały czas będzie co robić.

Zapowiada się jakaś klapa. Kontaktowałem się z osobą wskazaną jako pełnomocnik Kukiza i Brauna na Śląsk i otrzymałem informację, że nie ma pełnomocnictw. Został tydzień, a jak tak dalej pójdzie to zamiast pięciu osób w komisji RKW będzie miała jedną, a resztę wybierze gmina.
W samym Bytomiu mamy 80 OKW, więc RKW powinna mieć w nich min. 300 osób.

Powinniśmy wysłać podpisaną deklarację pocztą, a zadaniem dla pełnomocników jest dopisanie nr OKW i nazwy komitetu.

Style:3: index (default), Display (default), GenericControls (default).
Pod-szablony:8: init, html_above, body_above, sachat_above, main, sachat_below, body_below, html_below.
Pliki językowe:7: SPortal.english (default), SPortal.polish-utf8 (default), SPortal.english (default), index+Modifications.english (default), index+Modifications.polish-utf8 (default), 2sichat.english (default), 2sichat.polish-utf8 (default).
Arkusze stylów:1: portal (default).
Uwzględnione pliki:23 - 645KB. (pokaż)
Użycia cache:9: 0.00136s dla 16173 bajtów (pokaż)
Użytych zapytań: 19.

[Pokaż zapytania]