Autor Wątek: Powstań Polsko ! Przyszłość ma na imię Polska !  (Przeczytany 2598 razy)

Offline ws57

• Koordynatorzy
  • znawca
  • **
  • Reputacja +1/-0
  • Województwo: Podkarpackie
Powstań Polsko ! Przyszłość ma na imię Polska !
« dnia: Lutego 23, 2015, 09:13:24 pm »
Powstań Polsko ! Przyszłość ma na imię Polska !
Mam nadzieję, że został opracowany sprawny - skuteczny system do wdrożonia na potrzeby kontroli wyborów. Z tamtej - ciemnej strony jest przeciwnik, który staje po raz kolejny przed alternatywą : Teraz albo Nigdy ! Bądźmy czujni, konsekwentni, zdeterminowani w czasie realizacji zleconych zadań. Bardziej przebiegli od tych przebiegłych sprzedawczyków. Bardziej grzeczni od tych ułożonych sprzedawczyków. Bardziej bezczelni od tych bezczelnych sprzedawczyków. Bardziej merytoryczni od tych sprzedajnych głąbów. Nie należy ufać żadnemu typowi, który ma jakiekolwiek wątpliwości, że przyszłość ma na imię Polska. Życzę osobom odpowiedzialnym za wdrożenie systemu kontroli wyborów aby splot bieżących okoliczności w kraju i za granicami był im, nam pomocny. Pomyślnych Wiatrów.       

Offline ROM

• Podkarpackie
  • 1nowy
  • *
  • Reputacja +0/-0
  • Województwo: Podkarpackie
Odp: Powstań Polsko ! Przyszłość ma na imię Polska !
« Odpowiedź #1 dnia: Lutego 26, 2015, 10:52:54 pm »
I ja mam taką nadzieję. To ostatni moment by odsunąć od władzy szkodników Polski niszczycieli Narodu. Może dzięki temu RUCHOWI i wszystkich który się w niego zaangażują uda się przeprowadzić uczciwe wybory. Liczę że damy radę.
Pozdrawiam 

Style:3: index (default), Display (default), GenericControls (default).
Pod-szablony:8: init, html_above, body_above, sachat_above, main, sachat_below, body_below, html_below.
Pliki językowe:7: SPortal.english (default), SPortal.polish-utf8 (default), SPortal.english (default), index+Modifications.english (default), index+Modifications.polish-utf8 (default), 2sichat.english (default), 2sichat.polish-utf8 (default).
Arkusze stylów:1: portal (default).
Uwzględnione pliki:23 - 645KB. (pokaż)
Użycia cache:9: 0.00087s dla 16186 bajtów (pokaż)
Użytych zapytań: 18.

[Pokaż zapytania]