Autor Wątek: Propozycje techniczne  (Przeczytany 2743 razy)

Offline Dzandzar

• Administrator
  • znawca
  • Reputacja +0/-0
  • Przyszłość ma na imię Polska!
  • Województwo: Mazowieckie
Propozycje techniczne
« dnia: Lutego 23, 2015, 11:57:30 pm »
Osobiście mogę pomóc zarówno jako potencjalny członek komisji czy mąż zaufania jak i mogę służyć wsparciem informatycznym (jako programista). Uważam, że w profilu powinno być możliwe zaznaczenie kilku opcji, a nie tylko jednej.

Podobna sytuacja jest chyba z grupami, chociaż ten problem mnie nie dotyczy, ponieważ nie należę do żadnego stowarzyszenia, ani partii. Na pewno jednak jest wiele osób, które zechcą należeć do więcej niż jednej grupy.

Offline admin

• Administrator
  • 1nowy
  • Reputacja +0/-0
Odp: Propozycje techniczne
« Odpowiedź #1 dnia: Lutego 25, 2015, 02:53:34 pm »
Osobiście mogę pomóc zarówno jako potencjalny członek komisji czy mąż zaufania jak i mogę służyć wsparciem informatycznym (jako programista). Uważam, że w profilu powinno być możliwe zaznaczenie kilku opcji, a nie tylko jednej.

Podobna sytuacja jest chyba z grupami, chociaż ten problem mnie nie dotyczy, ponieważ nie należę do żadnego stowarzyszenia, ani partii. Na pewno jednak jest wiele osób, które zechcą należeć do więcej niż jednej grupy.

Zawsze można zwrócić się z prośbą do admina lub poprosić o przydział do grupy. Ograniczenie liczby pól przy rejestracji jest zamierzone.

Style:3: index (default), Display (default), GenericControls (default).
Pod-szablony:8: init, html_above, body_above, sachat_above, main, sachat_below, body_below, html_below.
Pliki językowe:7: SPortal.english (default), SPortal.polish-utf8 (default), SPortal.english (default), index+Modifications.english (default), index+Modifications.polish-utf8 (default), 2sichat.english (default), 2sichat.polish-utf8 (default).
Arkusze stylów:1: portal (default).
Uwzględnione pliki:23 - 645KB. (pokaż)
Użycia cache:9: 0.00065s dla 16173 bajtów (pokaż)
Użytych zapytań: 19.

[Pokaż zapytania]