Autor Wątek: Chcesz się przyłączyć do Ruchu Kontroli Wyborów...nie czekaj dołącz do nas  (Przeczytany 3050 razy)

Offline Mirosław Roszczyniała

• Koordynatorzy
  • 1nowy
  • **
  • Reputacja +0/-0
  • Województwo: Kujawsko-pomorskie
Każdy mile widziany, ja też jeszcze kilka dni temu tylko czytałem fora, komentowałem, teraz działam. Zgoś się czekamy na Ciebie. Każde ręce do pomocy niezbędne. NIE STÓJ Z BOKU.
Brakuje we Włocławku chętnych do komisji i wolontariuszy. Odpowiem na każdego maila czy telefon.
miroslaw.roszczyniala@gmail.com
« Ostatnia zmiana: Kwietnia 01, 2015, 10:24:40 pm wysłana przez Bartek »

Honey

• Gość
BRAWO! takich właśnie Ludzi potrzebujemy!
« Ostatnia zmiana: Marca 31, 2015, 10:40:43 pm wysłana przez Honey - sekretariat RKW »

Bartek

• Gość
Bardzo dziękuję Panie Mirosławie!

Pana wpis jest świadectwem trwania wielkości ducha polskiego. Cechy, która wyróżnia nas spośród innych narodów (nie bójmy się tego stwierdzenia). Wierzę, że dzięki Panu i panu podobnym uda się nam wyzwolić spod okrutnej (psychologicznej) przemocy.

Niech żyje Polska! Niech żyją Polacy!

P.S. Jednocześnie informuję, że administratorzy forum przygotowują nowe rozwiązania mające ułatwić komunikację i organizację wszystkich użytkowników RKW i innych wspierających naszą inicjatywę Polaków.

Polko/ Polaku, czytający ten post, DOŁĄCZ DO NAS!

Wkrótce więcej szczegółów.

Łączę pozdrowienia! Dziękuję wszystkim za dotychczasowe zaangażowanie. Bądźmy gotowi do następnych zadań!

Bartek

Offline Mirosław Roszczyniała

• Koordynatorzy
  • 1nowy
  • **
  • Reputacja +0/-0
  • Województwo: Kujawsko-pomorskie
Odp: Chcesz się przyłączyć do Ruchu Kontroli Wyborów...nie czekaj dołącz do nas
« Odpowiedź #3 dnia: Kwietnia 14, 2015, 01:03:09 pm »
Włocławek się obudził miałem wiele zgłoszeń do komisji ale też i takie, które niewiele wiedziały o "zrywie narodowym" a chcieli jak najwięcej informacji pozyskać jak działamy, kto nas wspiera...od razu można wyczuć, że trafiłem do ULA OS !!!
Bądźcie ostrożni przy naborze. Weryfikacja gnidy trwa chwile da się wyczuć rozmawia o tym co go interesuje i nawet o tym nie wie, że się odsłania  wystarczy słuchać.
ALE ZA TO INNYM KANDYDATOM ZGŁOSZONYM MASOWO W DNIU WCZORAJSZYM I DZISIEJSZYM SERDECZNIE DZIĘKUJĘ.

Style:3: index (default), Display (default), GenericControls (default).
Pod-szablony:8: init, html_above, body_above, sachat_above, main, sachat_below, body_below, html_below.
Pliki językowe:7: SPortal.english (default), SPortal.polish-utf8 (default), SPortal.english (default), index+Modifications.english (default), index+Modifications.polish-utf8 (default), 2sichat.english (default), 2sichat.polish-utf8 (default).
Arkusze stylów:1: portal (default).
Uwzględnione pliki:20 - 591KB. (pokaż)
Użycia cache:9: 0.00084s dla 14392 bajtów (pokaż)
Użytych zapytań: 14.

[Pokaż zapytania]