Autor Wątek: Komorowski zwyciężył w zakładach karnych i aresztach śledczych  (Przeczytany 3358 razy)

Offline młodzik

• Testerzy
  • 1nowy
  • **
  • Reputacja +0/-0
  • Województwo: Podlaskie
We wszystkich 193 obwodach w Zakładach Karnych i Aresztach Śledczych  zwyciężył Komorowski.
W 171 zweryfikowanych obwodach Bronisław Komorowski ma 562 % głosów względem Andrzeja Dudy.

PKW nie opublikowała wyników wyborów z uwzględnieniem adresów obwodów, dlatego zrobiłem zestawienie biorąc pod uwagę adresy obwodów opublikowane przez PKW w 2014 r, oraz niektóre zmiany obwodów na podstawie własnej weryfikacji.

Zestawienie do pobrania w załączniku. Po rozpakowaniu .ods otwierać np. open office
« Ostatnia zmiana: Maja 28, 2015, 12:37:24 pm wysłana przez młodzik »

Offline PawelG

• 1nowy
  • *
  • Reputacja +0/-0
  • Województwo: Podkarpackie
Odp: Komorowski zwyciężył w zakładach karnych i aresztach śledczych
« Odpowiedź #1 dnia: Maja 25, 2015, 08:59:05 pm »
Masz może jakieś zestawienie lub link? Proszę o wstawienie.
Mogę potwierdzić, że w I turze w "sanatorium" Rzeszów-Załęże PBK zdobył 210/358 ważnych głosów - prawie 60%.
Zmiażdżył Andrzeja Dudę (37 głosów), choć nie wiem czy byłby z tego dumny. Po drugiej turze jeszcze nie trafiłem
w tamte okolice (trochę peryferia). Pamiętam, że w wyborach 2005 lub 2007 PO zdobyła w którymś "sanatorium"
ok. 90% głosów - a więc żelazny elektorat jest wierny. O motywację ideową raczej ich nie podejrzewam, kierują
się własnym interesem. Widać kryminaliści swoją lepszą przeszłość wiążą z PO :-) Oby i odwrotnie.
Na marginesie - " kilkusetprocentową" pisze się łącznie. Szanujmy język polski, żeby nie było "bulu" :-)
« Ostatnia zmiana: Maja 25, 2015, 09:43:06 pm wysłana przez PawelG »

Offline młodzik

• Testerzy
  • 1nowy
  • **
  • Reputacja +0/-0
  • Województwo: Podlaskie
« Odpowiedź #2 dnia: Maja 26, 2015, 07:12:25 pm »
postaram się wkleić niedługo
« Ostatnia zmiana: Maja 27, 2015, 08:06:33 am wysłana przez młodzik »

Offline mates

• Mąż Zaufania/ Członek Komisji
  • bywalec
  • **
  • Reputacja +0/-0
  • Województwo: Dolnośląskie
« Odpowiedź #3 dnia: Maja 27, 2015, 09:25:26 am »
5 lat temu średnie poparcie w aresztach i więzieniach wyniosło 91%, a w tym będzie bna poziomie 80-90% na Komorowskiego. "Prezydent naszej wolności"...

Style:3: index (default), Display (default), GenericControls (default).
Pod-szablony:8: init, html_above, body_above, sachat_above, main, sachat_below, body_below, html_below.
Pliki językowe:7: SPortal.english (default), SPortal.polish-utf8 (default), SPortal.english (default), index+Modifications.english (default), index+Modifications.polish-utf8 (default), 2sichat.english (default), 2sichat.polish-utf8 (default).
Arkusze stylów:1: portal (default).
Uwzględnione pliki:23 - 645KB. (pokaż)
Użycia cache:10: 0.00149s dla 16173 bajtów (pokaż)
Użytych zapytań: 20.

[Pokaż zapytania]