Autor Wątek: wyjazd do Niepokolanowa?  (Przeczytany 4436 razy)

Offline mk54

• Mąż Zaufania/ Członek Komisji
  • 1nowy
  • **
  • Reputacja +0/-0
  • Województwo: Mazowieckie
wyjazd do Niepokolanowa?
« dnia: Marca 02, 2015, 11:09:17 pm »
Usłyszałam coś o wyjeździe do Niepokalanowa na szkolenie. Ale ja nie dostałam żadnej informacji.  Nic nie wiem o tym wyjeździe. Dlaczego? Czy jest to wyjazd dla wszystkich chętnych? Nie wiem nawet kiedy się odbędzie. Dlaczego nie ukazała się żadna informacja?

Offline Dzandzar

• Administrator
  • znawca
  • Reputacja +0/-0
  • Przyszłość ma na imię Polska!
  • Województwo: Mazowieckie
Odp: wyjazd do Niepokolanowa?
« Odpowiedź #1 dnia: Marca 02, 2015, 11:39:04 pm »
Usłyszałam coś o wyjeździe do Niepokalanowa na szkolenie. Ale ja nie dostałam żadnej informacji.  Nic nie wiem o tym wyjeździe. Dlaczego? Czy jest to wyjazd dla wszystkich chętnych? Nie wiem nawet kiedy się odbędzie. Dlaczego nie ukazała się żadna informacja?
Zdaje mi się, że szczegóły nie zostały jeszcze podane do wiadomości. Wątek dotyczący zagadnienia to NIEPOKALANÓW wyjazdy. Zapewne tam w przyszłości znajdziesz więcej informacji, a już teraz możesz zadać adminowi konkretne pytania.

Offline Shork

• Moderator
  • bywalec
  • Reputacja +0/-0
  • Województwo: Dolnośląskie
« Odpowiedź #2 dnia: Marca 03, 2015, 12:07:23 am »
Na jutro wieczór powinien być gotowy program spotkań

Offline ws57

• Koordynatorzy
  • znawca
  • **
  • Reputacja +1/-0
  • Województwo: Podkarpackie
« Odpowiedź #3 dnia: Marca 04, 2015, 05:05:31 pm »

ODPOWIEDŹ JEST NP. MUSISZ ODWIEDZIĆ STRONĘ , NA KTÓREJ JEST ZAMIESZCZONY PROGRAM SZKOLENIA W NIEPOKALANOWIE

http://www.stopfalszowaniuwyborow.pl/

PANIE I PANOWIE Z RKW DLACZEGO NIE ZAMIEŚCILIŚCIE ADRESU http://www.stopfalszowaniuwyborow.pl/, TAM JEST WSZYSTKO CZYTELNE. KTO JEST KTO i O CO CHODZI. JAKI JEST POWÓD : NAWAŁ PRACY, NIEDOPATRZENIE, NIEWŁAŚCIWA ORGANIZACJA UMIESZCZENIA TEGO WAŻNEGO ADRESU . NA STRONĘ RKW ZAGLĄDA CO RAZ WIĘCEJ OSÓB TEN ADRES MUSZĄ ZNAĆ WSZYSCY.

Offline Arek299

• SEJM RKW
  • bywalec
  • Reputacja +0/-0
  • Województwo: Łódzkie
« Odpowiedź #4 dnia: Marca 04, 2015, 06:12:11 pm »

PANIE I PANOWIE Z RKW DLACZEGO NIE ZAMIEŚCILIŚCIE ADRESU http://www.stopfalszowaniuwyborow.pl/, TAM JEST WSZYSTKO CZYTELNE. KTO JEST KTO i O CO CHODZI. JAKI JEST POWÓD : NAWAŁ PRACY, NIEDOPATRZENIE, NIEWŁAŚCIWA ORGANIZACJA UMIESZCZENIA TEGO WAŻNEGO ADRESU . NA STRONĘ RKW ZAGLĄDA CO RAZ WIĘCEJ OSÓB TEN ADRES MUSZĄ ZNAĆ WSZYSCY.

WS57, słuszna uwaga. Admin poprawił :)

Style:3: index (default), Display (default), GenericControls (default).
Pod-szablony:8: init, html_above, body_above, sachat_above, main, sachat_below, body_below, html_below.
Pliki językowe:7: SPortal.english (default), SPortal.polish-utf8 (default), SPortal.english (default), index+Modifications.english (default), index+Modifications.polish-utf8 (default), 2sichat.english (default), 2sichat.polish-utf8 (default).
Arkusze stylów:1: portal (default).
Uwzględnione pliki:24 - 645KB. (pokaż)
Użycia cache:12: 0.00068s dla 16281 bajtów (pokaż)
Użytych zapytań: 21.

[Pokaż zapytania]