Autor Wątek: 10 e maili Akcja  (Przeczytany 3796 razy)

Offline ws57

• Koordynatorzy
  • znawca
  • **
  • Reputacja +1/-0
  • Województwo: Podkarpackie
10 e maili Akcja
« dnia: Marca 01, 2015, 07:48:27 pm »
W związku z tym, że jest nasz mało wysyłamy po 10 emaili z informacją do znajomych o powstaniu RKW. Wklejamy link RKW i krótkie info z prośbą o zainteresowanie się RUCHEM. W mailach prosimy znajomych o przesłanie 10 kolejnych e maili,........... RKW - dopiero powstał - narodził się. Nowo narodzone dziecko - zdrowe - zazwyczaj często płacze - jest to żądanie - chcę jeść - rozwijać się ! - wzmacniać ! Takie jest prawo natury - trzeba się " głośno drzeć " aby dostać to czego się chce. 

Pani Anna ze Śląska wskazała na kluczowy problem . W społeczeństwie jest stan braku czujności, uśpienia, lęków lunatycznych, hibernacji. Letargu ( to dotyczy lemingów - Letarg jest nazywany także stanem śmierci pozornej, zdarza się, że lekarze stwierdzają omyłkowo zgon osoby będącej w letargu - mimo wszystko mam nadzieję na ożywienie się Tomczykiewicza z Pszczyny. Ma jedno wyjście za to co zrobił. Bilet w jedną stronę - oraz na ma być do biletu załączony na  jakimś nośniku muzyki - Polonez Ogińskiego - pożegnanie z Ojczyzną - dzisiaj jest 1 marca ( inne źródła mówią o 22 luty 1810 , jest / są to daty ur. Fryderyka Chopina  ).

Mam nadzieję, że Administrator nie będzie na mnie się złościł, że wychodzę przed orkiestrę.

Offline ws57

• Koordynatorzy
  • znawca
  • **
  • Reputacja +1/-0
  • Województwo: Podkarpackie
Odp: 10 e maili Akcja
« Odpowiedź #1 dnia: Marca 02, 2015, 03:10:46 pm »
Wczoraj wysłałem 30 e maili o poniższej treści. Proszę administratora aby naniósł ewentualne korekty i potraktował ten tekst jako wzór - szablon. Akcje e mailową należy bezwzględnie przeprowadzić. Sztab / centrala Ruchu dysponuje informatykami , którzy doskonale wiedzą jak zrobić kampanię e mailową. Dzwoniłem do osób ( a maile były imienne ), są zaskoczeni , że jest coś takiego jak RKW !!!!

Informuję, że 21 lutego powstał Ruch Kontroli Wyborów. Zapraszam na stronę .Podaję link Ruchu. http://www.ruchkontroliwyborow.pl/

Od jakości wyborów jest zależne to aby działalność gospodarcza / funkcjonowanie w społeczeństwie stało się bardziej stabilne.
Proszę przesłać e maila do 10 kolejnych osób informując ich o fakcie powstania Ruchu.
Koniecznie należy poprosić te osoby aby wysłały e maile do kolejnych 10 osób.
Nie bądź bierna, bierny ! Stan ten oznacza, że godzisz się z tym, że w ostatnich wyborach samorządowych 2014 było ok. 30% nieważnych głosów. Wstyd !!! Ale my mamy swój honor ! Nie narzekaj ! Działaj ! Daj Polsce swoje 5 minut ! Czy to jest dużo ?

Jacek Bielski

• Gość
Odp: 10 e maili Akcja
« Odpowiedź #2 dnia: Marca 07, 2015, 09:24:18 pm »
Na razie - kolokwialnie mówiąc - kiepsko idzie. Mało ludzi mały ruch na stronie.

Wyjaśnienie tego jest proste - większość osób zainteresowanych RKW nie lubi, albo nie chce posługiwać się narzędziem, jakim jest forum internetowe.

Jest wiele spotkań w tzw. realu, więc ja osobiście zamierzam chodzić i tam łapać jakieś kontakty. Na razie nie przejmuję się tym, który kandydat uzbiera 100 tyś. podpisów, a który nie. Z naszego punktu widzenia, to nieistotne - chętni do komisji wyborczych i do RKW zostaną przechwyceni.

Style:3: index (default), Display (default), GenericControls (default).
Pod-szablony:8: init, html_above, body_above, sachat_above, main, sachat_below, body_below, html_below.
Pliki językowe:7: SPortal.english (default), SPortal.polish-utf8 (default), SPortal.english (default), index+Modifications.english (default), index+Modifications.polish-utf8 (default), 2sichat.english (default), 2sichat.polish-utf8 (default).
Arkusze stylów:1: portal (default).
Uwzględnione pliki:23 - 645KB. (pokaż)
Użycia cache:10: 0.00157s dla 16171 bajtów (pokaż)
Użytych zapytań: 20.

[Pokaż zapytania]