W związku z tym, że jest nasz mało wysyłamy po 10 emaili z informacją do znajomych o powstaniu RKW. Wklejamy link RKW i krótkie info z prośbą o zainteresowanie się RUCHEM. W mailach prosimy znajomych o przesłanie 10 kolejnych e maili,........... RKW - dopiero powstał - narodził się. Nowo narodzone dziecko - zdrowe - zazwyczaj często płacze - jest to żądanie - chcę jeść - rozwijać się ! - wzmacniać ! Takie jest prawo natury - trzeba się " głośno drzeć " aby dostać to czego się chce.
Pani Anna ze Śląska wskazała na kluczowy problem . W społeczeństwie jest stan braku czujności, uśpienia, lęków lunatycznych, hibernacji. Letargu ( to dotyczy lemingów - Letarg jest nazywany także stanem śmierci pozornej, zdarza się, że lekarze stwierdzają omyłkowo zgon osoby będącej w letargu - mimo wszystko mam nadzieję na ożywienie się Tomczykiewicza z Pszczyny. Ma jedno wyjście za to co zrobił. Bilet w jedną stronę - oraz na ma być do biletu załączony na jakimś nośniku muzyki - Polonez Ogińskiego - pożegnanie z Ojczyzną - dzisiaj jest 1 marca ( inne źródła mówią o 22 luty 1810 , jest / są to daty ur. Fryderyka Chopina ).
Mam nadzieję, że Administrator nie będzie na mnie się złościł, że wychodzę przed orkiestrę.